HUVUDPARTNERS
Nyheter - Vinst i första kvartsfinalen - ctl00_cph1_f_2-png_sImg
Nyheter - Vinst i första kvartsfinalen - ctl00_cph1_f_3-png_sImg
Nyheter - Vinst i första kvartsfinalen - ctl00_cph1_f_4-png_sImg
Nyheter - Vinst i första kvartsfinalen - ctl00_cph1_f_7-png_sImg
Nyheter - Vinst i första kvartsfinalen - ctl00_cph1_f_9-png_sImg
Nyheter - Vinst i första kvartsfinalen - ctl00_cph1_f_byggpartner-png_sImg
Nyheter - Vinst i första kvartsfinalen - ctl00_cph1_f_unihoc-logos-wfc-2018-2-png_sImg
Nyheter - Vinst i första kvartsfinalen - ctl00_cph1_f_hagnor-png_sImg
Nyheter - Vinst i första kvartsfinalen - ctl00_cph1_f_jalas-png_sImg
Nyheter - Vinst i första kvartsfinalen - ctl00_cph1_f_miljonaren-png_sImg

Vinst i första kvartsfinalen

20170317_herrar_1031.jpg

Grabbarna firar efter Simon Palméns 1-0 mål i powerplay. Efter det rullade det på av bara farten och matchen slutade till slut hela 9-2 till Falun.

Foto: event-bilder.se

Den första kvartsfinalen i bäst av sju inleddes lite trevande och avvaktande ifrån hemmalagets sida. Det var FC Helsingborg som skapade de bästa chanserna då men fick ett par kontringschanser i inledningen av matchen. Men Johan Rehn var för dagen en mycket stabil sista utpost och lyckades rädda de försök som bortalaget tilläts skapa. Den första perioden slutade 2-0 till hemmalaget efter att världens bästa spelare Alexander Galante Carlström sent i perioden gjort sitt första mål för kvällen ifrån snäv vinkel.

I den andra perioden rivstartade Falun och gick ifrån 2-0 till 5-0 på två minuter i inledningen. Hela den andra perioden tillhörde Falun och Helsingborg hade svårt att skapa några chanser i huvud taget. Ställningen inför den sista var 6-1.

I den tredje gjorde Falun processen kort och man utökade sin ledning till hela 9-1 innan skåningarna fick reducera i slutet av matchen.

Hela laget stod för en stabil insats där topparna tillhörde målvakten Johan Rehn samt tre killar som gjorde 4 poäng vardera i form av Alexander Galante Carlström, Emil Johansson och Rasmus Enström som under kvällen också noterades för hela 600 poäng i sin superligakarriär.

Stort tack till den underbara publiken som bidrog till en härlig stämning bland de nära 1600 besökarna. Ett extra tack till vår underbara klack på kortsidan som skapade en magisk stämning!

Nästa match spelas i Helsingborg på söndag med start kl 16.00. Du ser matchen på sslplay.se

Matchfakta till dagens match hittar du här 

IBF TWEETS