HUVUDPARTNERS
Nyheter - Patrik Bäck lämnar IBF Falun - ctl00_cph1_f_2-png_sImg
Nyheter - Patrik Bäck lämnar IBF Falun - ctl00_cph1_f_3-png_sImg
Nyheter - Patrik Bäck lämnar IBF Falun - ctl00_cph1_f_4-png_sImg
Nyheter - Patrik Bäck lämnar IBF Falun - ctl00_cph1_f_7-png_sImg
Nyheter - Patrik Bäck lämnar IBF Falun - ctl00_cph1_f_9-png_sImg
Nyheter - Patrik Bäck lämnar IBF Falun - ctl00_cph1_f_byggpartner-png_sImg
Nyheter - Patrik Bäck lämnar IBF Falun - ctl00_cph1_f_unihoc-logos-wfc-2018-2-png_sImg
Nyheter - Patrik Bäck lämnar IBF Falun - ctl00_cph1_f_hagnor-png_sImg
Nyheter - Patrik Bäck lämnar IBF Falun - ctl00_cph1_f_jalas-png_sImg
Nyheter - Patrik Bäck lämnar IBF Falun - ctl00_cph1_f_miljonaren-png_sImg

Patrik Bäck lämnar IBF Falun

Patrik_Back.JPG

Efter 7 år i föreningens tjänst – varav de 4 senaste som klubbchef – väljer Patrik Bäck att lämna IBF Falun för helt nya utmaningar

Efter 7 år i föreningens tjänst – varav de 4 senaste som klubbchef – väljer Patrik Bäck att lämna IBF Falun för helt nya utmaningar. Patrik, som har en lång historia inom klubben, både som spelare, ledare och idag operativt ansvarig, har varit en ledande kraft i skapandet av en av världens mest framgångsrika innebandyföreningar. Under Patriks ledarskap har IBF Falun bl.a. vunnit fyra SM-guld samt tre Champions Cup. Patrik Bäck lämnar sin tjänst i IBF Falun den 7 juli.       

Patrik Bäck, avgående klubbchef:

  • Beslutet att lämna min tjänst hos IBF Falun har inte varit enkelt, men tanken på att göra någonting annat har växt sig starkare under den sjukskrivning jag precis gått igenom. Jag ser det som en ynnest att ha varit en del av den resa föreningen gjort och att kliva av nu, när föreningen lyckades återta SM-titeln och vann sitt fjärde guld på fem säsonger, känns naturligtvis väldigt bra. Jag önskar föreningen all lycka i framtiden och för egen del väntar nu en vardag där det blir enklare att skilja på arbete och fritid.


Filip Nordkvist, ordförande:

  • Det är alltid tråkigt att säga adjö till en medarbetare, men vi förstår och respekterar Patriks beslut att lämna över stafettpinnen. Patrik har gjort ett fantastiskt arbete inom IBF Falun och han har haft en avgörande betydelse för de framgångar föreningen skördat de senaste åren. Vi är glada att Patrik har sagt att han gärna ställer upp och gör insatser för föreningen även i framtiden, men då på mer ideell basis. För oss handlar det nu om att få till en smidig interimslösning till dess att vi landat i en mer långsiktig organisationsstruktur.      

     

Vid frågor kontakta:

Filip Nordkvist, ordförande IBF Falun, 070-302 52 02

Patrik Bäck, avgående klubbchef, 070-302 77 79

IBF TWEETS