HUVUDPARTNERS
Nyheter - JALAS® ny arena- och huvudsponsor för IBF Falun - ctl00_cph1_f_2-png_sImg
Nyheter - JALAS® ny arena- och huvudsponsor för IBF Falun - ctl00_cph1_f_3-png_sImg
Nyheter - JALAS® ny arena- och huvudsponsor för IBF Falun - ctl00_cph1_f_4-png_sImg
Nyheter - JALAS® ny arena- och huvudsponsor för IBF Falun - ctl00_cph1_f_7-png_sImg
Nyheter - JALAS® ny arena- och huvudsponsor för IBF Falun - ctl00_cph1_f_9-png_sImg
Nyheter - JALAS® ny arena- och huvudsponsor för IBF Falun - ctl00_cph1_f_byggpartner-png_sImg
Nyheter - JALAS® ny arena- och huvudsponsor för IBF Falun - ctl00_cph1_f_unihoc-logos-wfc-2018-2-png_sImg
Nyheter - JALAS® ny arena- och huvudsponsor för IBF Falun - ctl00_cph1_f_hagnor-png_sImg
Nyheter - JALAS® ny arena- och huvudsponsor för IBF Falun - ctl00_cph1_f_jalas-png_sImg
Nyheter - JALAS® ny arena- och huvudsponsor för IBF Falun - ctl00_cph1_f_miljonaren-png_sImg

JALAS® ny arena- och huvudsponsor för IBF Falun

IBF_FALUN_Skylt_Interior_4000x2100_JALAS.jpg

IBF Falun och Ejendals har tecknat ett treårigt samarbetsavtal avseende namnrättigheterna för föreningens arena samt ett huvudsponsorskap.

IBF Falun och Ejendals har tecknat ett treårigt samarbetsavtal avseende namnrättigheterna för föreningens arena samt ett huvudsponsorskap. Avtalet sträcker sig över säsongerna 2016/17, 2017/18 samt 2018/19. Det nya namnet på arenan blir JALAS® Arena och namnbytet sker omgående. Till herrlagets hemmapremiär i SSL, lördagen den 17:e september kl. 17.00, bjuder JALAS® på fri entré för all publik. Varmt välkommen till JALAS® Arena.

Mer info gällande biljetterna här

Filip Nordkvist, ordförande IBF Falun:

  • Vi är givetvis oerhört nöjda över det fördjupade samarbetet med Ejendals och JALAS®. Från föreningens sida ser vi avtalet som en central del i förverkligandet av ett ännu starkare IBF Falun. Ejendals är en professionell aktör med betydande internationell närvaro och att de väljer att stärka relationen med IBF Falun säger en del om den kraft som finns i föreningens varumärke.

Tony Sylsjö, marknadschef Ejendals:

  • För oss är exponering a och o, och vi är övertygade om att samarbetet med IBF Falun kommer att ge varumärket JALAS® en värdefull sådan. Föreningen är världsledande inom en idrott som växer globalt och ett aktat namn i ett antal av våra nyckelmarknader i Europa. För vår del öppnar samarbetet dörren till en ny och yngre målgrupp. Detta i kombination med arenans strategiska placering, på Lugnet i Falun där det årligen passerar ca 2.5 miljon besökare, gör att vi ser samarbetet med IBF Falun som mycket intressant.

     

Vid frågor kontakta:

IBF Falun: Filip Nordkvist, 070-302 52 02

Ejendals: Tony Sylsjö, 070-898 96 95


Om JALAS®

Jalas arbetsskor och yrkesskor håller högsta kvalitet med en funktionell design som skyddar fötter. Komfort och ergonomi förhindrar skador på kroppen. Genom kontinuerlig produktutveckling, ingående materialkunnande och avancerade forskningssamarbeten, ligger våra produkter i framkant när det handlar om innovativa skyddsskor och arbetsskor, och de fortsätter att utvecklas allteftersom ny kunskap växer fram. De är de mest tekniskt avancerade skyddsskorna på marknaden.

Om IBF Falun

IBF Falun bildades 1993 och är idag en världsledande aktör inom innebandyn. Föreningen arbetar mot högt ställda mål och ska gå i spetsen för innebandyns utveckling i Sverige – och världen.

IBF TWEETS