HUVUDPARTNERS
Nyheter - IBF Falun söker akademiansvarig - ctl00_cph1_f_2-png_sImg
Nyheter - IBF Falun söker akademiansvarig - ctl00_cph1_f_3-png_sImg
Nyheter - IBF Falun söker akademiansvarig - ctl00_cph1_f_4-png_sImg
Nyheter - IBF Falun söker akademiansvarig - ctl00_cph1_f_7-png_sImg
Nyheter - IBF Falun söker akademiansvarig - ctl00_cph1_f_9-png_sImg
Nyheter - IBF Falun söker akademiansvarig - ctl00_cph1_f_byggpartner-png_sImg
Nyheter - IBF Falun söker akademiansvarig - ctl00_cph1_f_unihoc-logos-wfc-2018-2-png_sImg
Nyheter - IBF Falun söker akademiansvarig - ctl00_cph1_f_hagnor-png_sImg
Nyheter - IBF Falun söker akademiansvarig - ctl00_cph1_f_jalas-png_sImg
Nyheter - IBF Falun söker akademiansvarig - ctl00_cph1_f_miljonaren-png_sImg

IBF Falun söker akademiansvarig

20161026_herrar_0098.jpg

Nu tar vi nästa steg i utvecklingen och söker en akademiansvarig för vår herrverksamhet.

Akademiansvarig IBF Falun

IBF Falun bildades 1993 och satsningen var medvetet elitinriktad. Föreningen arbetar mot högt ställda mål och ska gå i spetsen för innebandyns utveckling i Sverige – och världen.

Det målmedvetna arbetet har resulterat i inte mindre än att föreningen idag har både herrlag och damlag i eliten. Föreningen har inte mindre än fyra SM-guld, fyra Champions Cup guld, fem SM-silver och tio bronsmedaljer i seniorsammanhang, varav det senaste från 2018 då herrlaget tog föreningens femte SM-silver.

IBF Faluns framgångar säkerställs inte minst av vår systerförening IBF Falun Ungdom som varje år fostrar nya talanger till elitverksamheten. Föreningen har även ett nära samarbete med de två innebandygymnasium som finns i Falun.

Vill du vara med och forma våra nästa storstjärnor i IBF Falun?

Nu tar vi nästa steg i utvecklingen och söker en ansvarig tränare för vår akademiverksamhet på herrsidan. Personen vi söker kommer att vara ansvarig för både vårt JAS-lag och utvecklingslag
(div I) i IBF Falun Ungdom.

I dina arbetsuppgifter har du en nära dialog med sportrådet och våra SSL-tränare och du följer den strategi som föreningen IBF Falun slagit fast för att bli den framgångsrikaste klubben i världen avseende talangutveckling.

Vidare så har du ett nära samarbete med gymnasieskolorna i Falun och du är med och utvecklar den ”rosa tråden” i vår förening.

Vem söker vi?
Vi söker en person som ser individen och som har ett stort hjärta och brinner för att utveckla nästa generations stora stjärnor. Du lägger en ära i att få jobba med några av världens främsta talanger och du jobbar stenhårt för att skapa förutsättningar för dem att nå den yttersta eliten.

Du är en person som är analytisk, drivande, lyhörd och utåtriktad med en stark vilja att lyckas med det du tar dig för. Vi tror att du redan idag jobbar inom idrotten och att du har tidigare tränarerfarenheter men att Du nu är redo att ta nästa steg i karriären.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en stimulerande och utvecklande miljö i en av världen främsta innebandyföreningar. Vinnarmentaliteten sitter i väggarna och på alla nivåer arbetar vi alla stenhårt för att skapa förutsättningar för framgångarna. För egen del ser du kanske dig själv som en framtida SSL tränare och du kommer då ha stor nytta av att jobba tight och nära våra nuvarande SSL-tränare.

Tjänstens omfattning
Vi tror att du arbetar vid sidan av uppdraget, där vi genom våra kontakter hjälper dig till ett sådant arbete samt en bostad.

Skicka din ansökan till filip@ibffalun.com och vi tror att du både sänder oss dina meriter samt ett personligt brev som beskriver vem du är och vad du vill uppnå med din tränarkarriär.

Har du några frågor rörande tjänsten kan du ringa Filip Nordkvist 070-302 52 02 alt Patrik Bäck
på 070-302 77 79.


// IBF Falun

IBF TWEETS