HUVUDPARTNERS
IBF Falun - ctl00_cph1_f_2-png_sImg
IBF Falun - ctl00_cph1_f_3-png_sImg
IBF Falun - ctl00_cph1_f_4-png_sImg
IBF Falun - ctl00_cph1_f_7-png_sImg
IBF Falun - ctl00_cph1_f_9-png_sImg
IBF Falun - ctl00_cph1_f_byggpartner-png_sImg
IBF Falun - ctl00_cph1_f_unihoc-logos-wfc-2018-2-png_sImg
IBF Falun - ctl00_cph1_f_hagnor-png_sImg
IBF Falun - ctl00_cph1_f_jalas-png_sImg
IBF Falun - ctl00_cph1_f_miljonaren-png_sImg

IBF Falun

toppbild_foreningen.jpg

IBF Falun bildades 1993 och satsningen var medvetet elitinriktad. Föreningen arbetar mot högt ställda mål och ska gå i spetsen för innebandyns utveckling i Sverige – och världen.

Det målmedvetna arbetet har resulterat i att föreningen idag har både herrlag och damlag i eliten. Föreningen har inte mindre än fyra SM-Guld, tre Champions Cup- Guld, fyra SM-silver och tio bronsmedaljer i seniorsammanhang, varav det senaste från 2017 då herrlaget tog föreningens fjärde SM-guld.

En milstolpe i föreningens historia var året 2005 i Februari då föreningen beslutade sig för att skaffa ännu bättre sportsliga- och kommersiella förutsättningar. Då startade byggnationen av vår egna arena, JALAS Arena (tidigare IBF Falun Arena). Den ägs av föreningen genom ett dotterbolag och färdigställdes helt inför säsongen 2008/2009. Arenans publikkapacitet under idrottsevenemang är på 2.500 åskådare.

IBF Faluns framgångar säkerställs inte minst av vår systerförening IBF Falun Ungdom som varje år fostrar nya talanger till elitverksamheten. Föreningen har även ett nära samarbete med de två innebandygymnasium som finns i Falun.

IBF Falun är en redan en innebandyförening att räkna med och kommer att så vara under många år framöver!

      

Välkommen!

IBF TWEETS